176
Νέο προϊόν
Το συνδυασμένο ηλεκτρόδιο pH τύπου ΟΧ-12-01 είναι κατάλληλο για μετρήσεις στο κρέας, στο τυρί (μαλακό ή κρεμώδες), τα φρούτα κλπ.
Επίσης μπορεί να μετρηθεί σκληρό τυρί, αλλά πρώτα το δείγμα πρέπει να αλέθεται με μικρή ποσότητα νερού για να δημιουργηθεί ένας πολτός.
Για μετρήσεις στις στερεές ουσίες απαιτείται να γίνει μια τρύπα στο δείγμα. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο ειδικό μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι που περιβάλει το ηλεκτρόδιο και το οποίο πωλείται μαζί με το ηλεκτρόδιο.
Σε περίπτωση βλάβης του υάλινου ηλεκτροδίου είναι δυνατόν να αντικατασταθεί μόνο του χωρίς την αγορά της χαλύβδινης λαβής.
Μη διαθέσιμο
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας:
Τεχνικές προδιαγραφές
Measuring range | 0 - 14 pH |
Temperature range (for periodical use) | 0 - 70oC |
Temperature range (for continuous use) | 0 - 60oC |
Diaphragm material | Glass |
Reference electrode | Ag/AgCl |
Reference solution | 4,0 M KCl saturated AgCl in gel |
Body diameter | 12,0 / 6,0 ± 0,5 mm |
Body length | 120 ± 5 mm |
Membrane shape | round bulb |
Cable length | 0,8 m |
Connector | BNC-50 |
Housing stainless steel knife | |
Handle plastic |