OH-12-01 ηλεκτρόδιο pH για κρέας και τυρί Μεγαλύτερη προβολή

OH-12-01 ηλεκτρόδιο pH για κρέας και τυρί

176

Νέο προϊόν

Το συνδυασμένο ηλεκτρόδιο pH τύπου ΟΧ-12-01 είναι κατάλληλο για μετρήσεις στο κρέας, στο τυρί (μαλακό ή κρεμώδες), τα φρούτα κλπ.

Επίσης μπορεί να μετρηθεί σκληρό τυρί, αλλά πρώτα το δείγμα πρέπει να αλέθεται με μικρή ποσότητα νερού για να δημιουργηθεί ένας πολτός.

Για μετρήσεις στις στερεές ουσίες απαιτείται να γίνει μια τρύπα στο δείγμα. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο ειδικό μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι που περιβάλει το ηλεκτρόδιο και το οποίο πωλείται μαζί με το ηλεκτρόδιο.

Σε περίπτωση βλάβης του υάλινου ηλεκτροδίου είναι δυνατόν να αντικατασταθεί μόνο του χωρίς την αγορά της χαλύβδινης λαβής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

209,60 € χωρίς Φ.Π.Α

259,90 € με ΦΠΑ

Σχετικές πληροφορίες

Τεχνικές προδιαγραφές

Measuring range

0 - 14 pH

Temperature range

(for periodical use)

0 - 70oC

Temperature range

(for continuous use)

0 - 60oC

Diaphragm material

Glass

Reference electrode

Ag/AgCl

Reference solution

4,0 M KCl saturated AgCl in gel

Body diameter

12,0 / 6,0 ± 0,5 mm

Body length

120 ± 5 mm

Membrane shape

 round bulb

Cable length

0,8 m

Connector

BNC-50

Housing stainless steel knife

Handle plastic